Jump to content
Thank you for the great forum, Safe Driving over the weekend. Sincerely Jason

Edwill

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I'm doing the following whenever mine goes down, once every couple of weeks: Connect to the inverter Wi-Fi hotspot (Solar-WiFixxxxxxxx) Go to http://10.10.100.253 whilst connected to the inverter Wi-Fi hotspot and re-enter the Wi-Fi details. After this it's fine for quite a long while.
  2. Hi Anthony, All of this has been tested already, the signal is 100% as the router is very close to the inverter. I need to know how to reboot the system completely perhaps - any idea how to force a reset? As I mentioned, pressing the wifi reset button has no effect. Thanks, Edwill
  3. Thank you Chris, There is definitely odd behaviour as it is connected properly but sending no data. What is most strange is that the wifi reset button has no effect (the led should start blinking again). Any other way to restart / shutdown the whole system to maybe force a reset? Regards, Edwill
  4. Good day, After a power failure my inverter is seen as "Offline" on the new SEMS portal and with that, no data is being received. I connected to the Solar-Wifi network, browsed to http://10.10.100.253 and connected the inverter to the router again. On the router, I can also see that the inverter is connected. The router also has internet access, tested and working. I read in the manual that you can do a Wifi reset & reload by pressing the wifi reload button, after which the wifi led should blink. I've tried this by holding it for various times (1 sec, 5 sec, 10 sec, 20 sec, 30 sec) but the wifi led stays on with no blinking. Any idea how I can completely reset the wifi? Thank you, Edwill

Topics

Contact Us - Power Forum South Africa

×
×
  • Create New...